Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Wasstraat toegevoegd aan Verkeerspark in Duinen Zathe

01-06-2021, 10.17 uur

Het Verkeerspark in het Friese pretpark Duinen Zathe is uitgebreid. De educatieve attractie had al een eigen rotonde en tankstation. Nu kunnen jonge weggebruikers ook met hun trapauto door een heuse wasstraat.

De wasbox - compleet met draaiende borstels - wordt gesponsord door de firma Frans Autoglans, met vestigingen in de Friese plaats Wolvega en de Overijsselse stad Steenwijk. Er is ook een watereffect aan toegevoegd, voor zomerse dagen.

Het Verkeerspark van Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe werd overgenomen van Verkeerspark Assen, dat in 2014 sloot vanwege tegenvallende bezoekersaantallen. In 2017 verhuisde de attractie naar Appelscha. Voor 3 euro kunnen bezoekers hun eigen rijbewijs halen.

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be