Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet eigen fotografen in bij meet-and-greets

27-05-2021, 12.59 uur

Bij meet-and-greets in de Efteling wordt tegenwoordig steeds vaker een professionele fotograaf ingezet. Bezoekers die op de foto willen met Efteling-figuren als Pardoes, Roodkapje en Assepoester worden dan op de gevoelige plaat vastgelegd door een fotograaf van de Efteling zelf.

Vervolgens ontvangen ze een bonnetje waarmee ze de foto kunnen laten afdrukken bij twee souvenirkarren in het park: D'n Blikvanger op het Dwarrelplein en De Jolige Jutter bij speelgebied Nest, naast de Python. Het is ook mogelijk om de foto digitaal aan te schaffen in de Efteling-app, met behulp van een Digi-Fotopas.

Het concept, dat is overgewaaid uit de Disney-parken, werd eind vorig jaar al kortstondig getest bij een arrenslee op de Warme Winter Weide. Ondanks de aanwezigheid van een Efteling-fotograaf blijft het gewoon toegestaan om zelf foto's te maken met een eigen fotocamera of mobiele telefoon.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be