Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland laat prijswinnaars taart eten op 40 meter hoogte

14-06-2021, 23.58 uur

Toverland heeft twee bezoekers verrast met een bijzondere ervaring: terrassen op tientallen meters hoogte. Het attractiepark vroeg fans afgelopen maand naar hun hoogtepunt uit het twintigjarige bestaan van Toverland, voor een speciale actie. Ilona en Glenn Thomas kwamen als winnaars uit de bus.

Zij kregen vervolgens de kans om taart en champagne te nuttigen bovenop de liftheuvel van de 40 meter hoge achtbaan Fenix. Voor de gelegenheid was de top van de wing coaster versierd met ballonnen. Een YouTube-video laat zien hoe het moment verlopen is.

"Een hoogtepunt op ons hoogste punt", laat Toverland weten. Tijdens de unieke aangelegenheid waren de deelnemers wel gezekerd, om te voorkomen dat ze bij een windvlaag naar beneden zouden tuimelen.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be