Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling ontwikkelt legpuzzel in samenwerking met Jan van Haasteren

06-06-2021, 11.08 uur | Reacties

De Efteling is een samenwerking aangegaan met striptekenaar Jan van Haasteren, bekend van komische legpuzzels. Een nieuwe duizend stukjes tellende puzzel toont het reilen en zeilen in het Sprookjesbos van de Efteling. Er zijn dertig verschillende sprookjes in verwerkt.

Te zien is hoe Efteling-bezoekers en beroemde sprookjesfiguren verzeild zijn geraakt in talloze humoristische situaties. Wie goed oplet, ziet ook Van Haasteren zelf staan. Hij ontmoet ontwerper Anton Pieck bij de Kikkerfontein op het Herautenplein.

De puzzel, uitgebracht door spellenfabrikant Jumbo, is voor 17,99 euro verkrijgbaar in de Efteling en bij bekende webshops en speelgoedwinkels. In samenwerking met Jumbo worden deze zomer ook enkele nieuwe Efteling-bordspellen op de markt gebracht.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be