Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling ontwikkelt legpuzzel in samenwerking met Jan van Haasteren

06-06-2021, 11.08 uur

De Efteling is een samenwerking aangegaan met tekenstudio Jan van Haasteren, bekend van komische legpuzzels. Een nieuwe duizend stukjes tellende puzzel toont het reilen en zeilen in het Sprookjesbos van de Efteling. Er zijn dertig verschillende sprookjes in verwerkt.

Te zien is hoe Efteling-bezoekers en beroemde sprookjesfiguren verzeild zijn geraakt in talloze humoristische situaties. Wie goed oplet, ziet ook Van Haasteren zelf staan. Hij ontmoet ontwerper Anton Pieck bij de Kikkerfontein op het Herautenplein.

De puzzel, uitgebracht door spellenfabrikant Jumbo, is voor 17,99 euro verkrijgbaar in de Efteling en bij bekende webshops en speelgoedwinkels. In samenwerking met Jumbo worden deze zomer ook enkele nieuwe Efteling-bordspellen op de markt gebracht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be