Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft instapstation Droomvlucht een opfrisbeurt

04-06-2021, 16.53 uur

De Efteling heeft het in- en uitstapstation van Droomvlucht opgeknapt tijdens de coronasluiting. Daarbij kreeg het interieur een nieuw uiterlijk dankzij een uitgebreide schilderbeurt, blijkt uit foto's die Looopings in handen kreeg. In het verleden waren de wanden crèmekleurig en de houten panelen groen.

Nu zijn de muren - voorzien van goudkleurige sterren - lichtblauw. De panelen en schotten werden wit geschilderd. Ook decoraties als een sierlijke spiegel en lampen in de vorm van bloemen kregen een likje verf. Een reclamebord voor fruit en broodjes bij het uitstapgedeelte is verwijderd.

Dankzij het nieuwe kleurenschema past het station nu beter bij het uiterlijk van De Gulden Gaarde, de eetgelegenheid met aangrenzende souvenirwinkel bij de uitgang. Het horecapunt werd in 2016 vernieuwd.

Binnenlocaties
De Efteling opende ruim twee weken geleden na een maandenlange sluiting vanwege de coronacrisis. Toch bleef Droomvlucht tot nu toe dicht. Vanaf morgen mogen Nederlandse attractieparken ook alle binnenlocaties openen. Dan is Droomvlucht weer toegankelijk voor bezoekers.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be