Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Montezuma's Revenge verwijderd uit Avonturenpark Hellendoorn

24-05-2021, 08.03 uurBeeld: Hellendoorn Fans, @rcmaster207

Eén van de attracties in Avonturenpark Hellendoorn is verdwenen. Vorige maand werd bekend dat het pretpark in Overijssel afscheid zou nemen van de thrillride Montezuma's Revenge. Inmiddels is het gevaarte nergens meer te bekennen.

Hellendoorn heeft de top spin uit 1998 verkocht aan een handelaar. Wat ermee gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Het decor van de attractie - een tempelruïne - bleef staan. Verder herinneren alleen hekken en trappen nog aan Montezuma's Revenge.

Voorlopig blijft de locatie onaangetast. Het is de bedoeling om op termijn een nieuwe attractie neer te zetten, vertelde een woordvoerder eerder. Dat zou "een heftige attractie voor dezelfde doelgroep" moeten worden.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be