Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man overleden bij opbouwen kermisattractie

23-05-2021, 09.30 uur

Een 51-jarige man is om het leven gekomen bij het opbouwen van een kermisattractie. Dat gebeurde in de Spaanse badplaats Torrevieja, zo'n 40 kilometer ten zuiden van Alicante. Het slachtoffer werd geraakt door een zwaar onderdeel van de attractie.

Hij werd verpletterd toen het onderdeel op hem viel, melden Spaanse media. Het fatale arbeidsongeval vond dinsdagochtend plaats bij de attractie Star Dancer, een heen en weer slingerende arm met hangende gondels voor zestien personen.

Toen de hulpdiensten arriveerden, was de man al overleden. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Voorlopig blijft de attractie verzegeld. Star Dancer is een attractie van het type street fighter, gebouwd door de Italiaanse firma Technical Park.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be