Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Wachttijden van Nederlandse en Belgische pretparken weer online te bekijken

24-05-2021, 10.58 uur

Nu de pretparken in Nederland en België eindelijk open zijn, is het ook weer mogelijk om via Looopings de actuele wachttijden te bekijken. Op looopings.nl/wachten worden als vanouds de wachttijden weergegeven voor parken als de Efteling, Walibi Holland, Plopsaland en Walibi Belgium.

De attractieparken communiceren die gegevens meestal via een eigen app. Looopings maakt de bulk aan data overzichtelijk op één plek. Na een maandenlange onderbreking vanwege de coronasluiting keerden de online wachttijden terug.

Daar waren enkele technische aanpassingen voor nodig. De manier waarop de informatie door de parken wordt bijgewerkt, wisselt namelijk voortdurend.

Benelux
In de Benelux worden op dit moment wachttijden bijgehouden door de Efteling, Walibi Holland, Toverland, Plopsaland De Panne, Walibi Belgium en Bellewaerde. In Duitsland geldt dat vooralsnog alleen voor Europa-Park en Heide Park. Andere parken zijn daar nog gesloten.

Verder zijn er inmiddels gegevens beschikbaar voor attractieparken in Spanje, Groot-Brittannië en Denemarken. Een hoop andere Europese landen, waaronder Frankrijk, Italië en Zweden, houden de pretparken nog even dicht.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be