Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Almere Jungle

Dierenpark Almere Jungle opent nieuwe attractie: interactieve tempel

12-06-2021, 08.01 uur

Dierenpark Almere Jungle heeft een nieuwe attractie in gebruik genomen: de interactieve show Tempel Kayaan. Bezoekers betreden een duistere tempel voor een zes minuten durende voorstelling over de vier elementen aarde, water, lucht en vuur.

Volgens het bijbehorende verhaal keert de tempel zich tegen het publiek omdat er lang geleden geld is gestolen. Bezoekers kunnen de afloop van het verhaal beïnvloeden door ervoor te kiezen om tijdens de finale een muntje aan de tempel te schenken. In dat geval komt er een alternatief einde, met een schat.

Tempel Kayaan kan zowel met als zonder acteur worden opgevoerd. Voor de speciale effecten werd samengewerkt met Van 't Ende Producties, bekend van het entertainment in onder meer Dinoland Zwolle. Medewerkers van Almere Jungle bouwden het decor.

Schildpadden
Almere Jungle wordt grotendeels gerund door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, zoals personen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In het kleinschalige dierenpark zijn onder meer wasberen, schildpadden, alpaca's, leguanen, stekelvarkens en stokstaartjes te vinden.

Bij de entree van de tempel werkt men nog aan een nieuw verblijf voor piranha's en kaaimannen.Meer Almere Jungle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be