Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: nieuwe mascotte Walibi Holland laat zich voor het eerst zien

22-05-2021, 12.56 uur

De mascotte van Walibi Holland kampt zo te zien met coronakilo's. Om de bekende oranje kangoeroe aantrekkelijker te maken voor kleine kinderen, kreeg het dier een nieuw uiterlijk. Voortaan oogt hij niet meer als een stoere, bewegelijke rockster, maar als een logge knuffelbeer.

Eigenlijk had de nieuwe mascotte vorig jaar al geïntroduceerd moeten worden. Vanwege corona ging dat niet door. Nu kunnen bezoekers de getransformeerde Walibi alsnog ontmoeten, op afstand. Hij wordt op een quad door het park gereden.

Walibi Holland heeft in principe dezelfde mascotte als de twee zusterparken in België en Frankrijk, al draagt de kangoeroe alleen in Nederland schoenen, een spijkerjasje en een donkerblauwe broek.

Knuffels
De bijbehorende souvenirlijn is daar ook op aangepast: in tegenstelling tot Walibi Belgium en Walibi Rhône-Alpes verkoopt Walibi Holland knuffels, sleutelhangers, magneten en pins met de speciale Hollandse outfit.

Toch zijn de oude Walibi-mascottes niet helemaal uit het park verdwenen. Bezoekers komen nog steeds beelden van die personages tegen in kindergebied Walibi Play Land. Ook de namen van attracties als Fibi's Bubble Swirl, Zenko's Graffiti Shuttle en Squad's Stunt Flight verwijzen nog naar de uitgerangeerde karakters.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be