Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland installeert teststoelen bij twee achtbanen

23-05-2021, 10.20 uur

Bij twee achtbanen in Walibi Holland zijn teststoelen neergezet. Daar kunnen bezoekers voortaan ontdekken of de veiligheidsbeugel past. Zo voorkomen ze dat ze voor niets in de rij gaan staan.

Dergelijke proefzitjes werden eerder al gebruikt bij de achtbanen Goliath en Untamed. Nu zijn de stoelen ook te vinden bij de rollercoasters Lost Gravity en Condor. "Voorkom een teleurstelling!", valt te lezen op een informatiebordje.

"Sluit rustig de beugel totdat de groene lamp gaat branden", luidt de uitleg op een ander bord. "Wanneer de groene lamp brandt, zit de beugel ver genoeg dicht."

Treinen
Lost Gravity opende in 2016. De hangende achtbaan Condor stamt uit 1994. Afgelopen winter zijn daar de treinen vervangen. Verder werden het stationsgebouw en het bijbehorende themagebied Exotic opgeknapt.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be