Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Billund Resort

Video: Legoland opent The Lego Movie World met drie nieuwe attracties

21-05-2021, 21.14 uur

Legoland Billund in Denemarken is drie nieuwe attracties rijker. Vandaag opende het pretpark met een jaar vertraging het themagebied The Lego Movie World, gebaseerd op de populaire Lego-bioscoopfilms. Er zijn een grote vliegsimulator, een vrijevaltoren en een interactieve vliegtuigmolen te vinden.

De simulator - het eerste flying theater in Scandinavië - wordt Emmet's Flying Adventure - Masters of Flight genoemd. Unikitty's Disco Drop is de naam van de vrijevaltoren. De 14 meter hoge vliegtuigmolen kreeg de titel Apocalypseburg Sky Battle.

Jonge bezoekers kunnen zich uitleven bij Benny's Playship, een 10 meter hoog speeltoestel. The Lego Movie World heeft een oppervlakte van vijfduizend vierkante meter. Het is de grooste investering uit de geschiedenis van het attractiepark.

Zusterpark
Vorige maand opende zusterpark Legoland Windsor in Groot-Brittannië ook al een themagebied met een vliegsimulator. Die uitbreiding kreeg wel een ander thema, namelijk mythische wezens.Meer Legoland Billund Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be