Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Blijven slapen in Burgers' Zoo? Dierentuin opent eigen camping

30-05-2021, 19.52 uur

Het is deze zomer mogelijk om te blijven slapen in Burgers' Zoo. De dierentuin in Arnhem opende dit weekend een eigen camping: het Burgers' Zoo Camp. Bezoekers overnachten in de buurt van de wilde dieren.

De pop-up-camping - met 25 verschillende accommodaties voor twee tot vijf personen - staat er nog tot en met 5 september. Entree tot het dierenpark, ontbijt en diner zijn inbegrepen. 's Avonds vinden in Burgers' Zoo exclusieve avondwandelingen plaats voor campinggasten, onder begeleiding van gidsen.

Het Burgers' Zoo Camp bevindt zich in de buurt van Ingang Oost, een alternatieve parkentree die normaal gesproken gebruikt wordt op drukke dagen. Ontbijten en dineren kan op het terras van het Safari Restaurant. Inchecken is mogelijk tussen 15.00 en 17.00 uur, uitchecken tussen 08.00 en 10.00 uur. Op de aankomstdag is Burgers' Zoo te bezoeken vanaf 11.30 uur.

Burgers' Bush
"Het aantal safaritenten is beperkt", valt te lezen op de website van de camping. De dierentuin is sinds 19 mei weer open voor publiek, na een maandenlange coronasluiting. Vanaf zaterdag 5 juni mogen ook de overdekte gedeeltes Burgers' Bush, Burgers' Desert, Burgers' Ocean en Burgers' Mangrove weer open.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be