Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland schenkt nieuwe jubileumpin aan abonnementhouders

23-05-2021, 09.48 uur | ReactiesBeeld: @realvivibing

De trouwste bezoekers van Toverland worden verrast met een verjaardagscadeautje. Alle abonnementhouders van het Limburgse attractiepark ontvangen één dezer dagen een speciale jubileumpin, ter ere van het twintigjarig bestaan van het park.

De gratis pin toont vuurtoren Solaris uit entreegebied Port Laguna en een donkerblauw vaandel met het Toverland-logo. Het aandenken wordt tegelijk verstuurd met jubileummagazine Betoverd, dat binnenkort bij abonnementhouders op de deurmat valt.

Wie geen abonnement op Toverland heeft maar de pin wel wil hebben, kan terecht in souvenirwinkel Mundo Magica. Daar is het speldje verkrijgbaar voor 2,95 euro. Abonnees die extra exemplaren willen aanschaffen, krijgen 5 procent korting.

Onthuld
De verjaardag van Toverland gaat dit jaar niet ongemerkt voorbij. In het park zijn feestelijke vlaggetjes en vaandels opgehangen. Ook werd afgelopen week een jubileumplaquette onthuld als eerbetoon aan de directie.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be