Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Terra Mítica Benidorm

Grote attracties in Spaans pretpark blijven nog een jaar dicht

20-05-2021, 14.02 uur | Reacties

Een pretpark in de Spaanse badplaats Benidorm gaat dit jaar slechts beperkt open. Attractiepark Terra Mítica koos ervoor om vanwege corona dicht te blijven in 2020. Dit jaar zijn bezoekers weer welkom, al is het grootste gedeelte van het park nog steeds niet toegankelijk.

Alleen de twee themagebieden Iberia en Las Islas worden opengesteld. Daar staan voornamelijk kinderattracties, waaronder botsauto's en carrousels. Ook wildwaterbaan Rápidos de Argos en thrillride La Cólera de Akiles zullen operationeel zijn.

Dat geldt niet voor de attracties in de drie parkdelen Egipto, Roma en Grecia, waaronder de achtbanen Alucinakis, Inferno en Titánide. Er staan wel enkele shows op het programma. De heropening van Terra Mítica vindt plaats op zaterdag 3 juli.

Meer Terra Mítica Benidorm
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be