Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Skara Sommarland

Opzienbarende tv-commercial voor nieuwe attractie in Zweeds pretpark

01-06-2021, 17.03 uur

Een Zweeds pretpark presenteert een bijzondere tv-commercial voor een spectaculaire nieuwe attractie. Skara Sommarland opent dit jaar de thrillride Snake: een dubbele slingerende arm met een gondel die over de kop vliegt. In 2019 stond de attractie nog in zusterpark Gröna Lund, gelegen in de hoofdstad Stockholm.

De reclamespot speelt in op de verhuizing. "Na een jaar vol chaos kiest dit oude wezen voor een nieuw nest", klinkt het. Ondertussen is te zien hoe een enorme zwarte slang terreur zaait in de omgeving.

"Je gaat het in je broek doen", garandeert de voice-over. Eigenlijk was Skara Sommarland van plan om Snake vorig jaar al te openen. Door de coronacrisis bleven Zweedse attractieparken echter noodgedwongen dicht in 2020.

Funtime
Snake is 40 meter hoog. De topsnelheid bedraagt 80 kilometer per uur. Het gaat om een attractie van het type chaos pendle, gebouwd door fabrikant Funtime. Op 5 juni gaat het park weer open.Meer Skara Sommarland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be