Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi Holland presenteert vernieuwd themagebied Exotic

20-05-2021, 16.27 uur

Walibi Holland heeft afgelopen winter het themagebied Exotic opgeknapt. Eén dag voor de langverwachte heropening laat het pretpark het eindresultaat zien. In een YouTube-video komen de aanpassingen bij suspended coaster Condor, wildwaterbaan El Rio Grande, kinderbotsauto's Mini Taxi's en hoedenmolen Los Sombreros voorbij.

Het nieuwe thema werd ontworpen door de Leisure Expert Group en gerealiseerd door decoratiebedrijf Jora Vision. Walibi is al enkele jaren op de festivaltoer: directrice Mascha van Till stelde zich in 2018 als doel om van haar attractiepark een soort festivalterrein te maken.

Dat festivalstijltje - met felle kleuren, graffiti en opvallende objecten - komt ook terug bij de attracties in Exotic. Achtbaan Condor kreeg bovendien nieuwe treinen van fabrikant Vekoma, die moeten zorgen voor meer comfort.

Disco-effect
Verder werd het uiterlijk van horecacomplex Haciënda aangepakt, net als in 2014. Op de toiletruimtes is een disco-effect geïnstalleerd. De botsauto's Tequila Taxi's, ook gelegen in Exotic, werden vorig jaar al vernieuwd.

In de video, gepresenteerd door Walibi-entertainer Kevin Kouwenhoven, wordt ook de nieuwe mascotte van het park voor het eerst volledig getoond. De kangoeroe oogt hetzelfde als de nieuwe mascotte van de Walibi-parken in België en Frankrijk, maar dan met de toevoeging van een een jasje, een broek en schoenen.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be