Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris ontmantelt entree Buffalo Bill's Wild West Show

17-05-2021, 15.47 uurBeeld: @DLPReport

Disneyland Paris is begonnen met het ontmantelen van de ingang van de Buffalo Bill's Wild West Show. De beroemde voorstelling in uitgaansgebied Disney Village werd in maart vorig jaar voor het laatst opgevoerd. Het lot van de productie bleef lang onduidelijk.

Sinds afgelopen najaar is zeker dat de show niet meer terugkeert, ook niet na de coronacrisis. Daarmee is na 28 jaar een definitief einde gekomen aan de langstlopende show van Disneyland Paris.

Deze maand verdween het logo van de gevel. Ook een gigantisch beeld van Mickey Mouse, verkleed als cowboy, is verwijderd. Fansite DLP Report laat zien hoe het gevaarte wordt afgevoerd op een vrachtwagen.

Renovatieplan
Disney heeft nog niet bekendgemaakt wat er met de locatie van Buffalo Bill's Wild West Show gaat gebeuren. Wel wordt achter de schermen al jaren gewerkt aan een omvangrijk renovatieplan voor Disney Village.

De Disney-parken gaan over een maand weer open, op donderdag 17 juni.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be