Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland verlengt abonnementen tot half mei 2022

31-05-2021, 16.06 uurBeeld: @promenadefotos

Walibi Holland verlengt de geldigheid van een groot aantal abonnementen. Het pretpark zou eigenlijk op vrijdag 2 april weer opengaan. Vanwege de coronamaatregelen werd dat vrijdag 21 mei.

Abonnementhouders die hun seizoenspas kochten tussen december 2020 en 2 april 2021, hebben recht op een compensatie. Die jaarkaarten worden automatisch verlengd tot en met 15 mei 2022, bevestigt een Walibi-woordvoerster aan Looopings.

Wie van plan is om volgend jaar weer een abonnement te nemen, kan daarmee wachten tot het voorjaar van 2022. "Voordat deze abonnementen verlopen, nemen we contact op met de betreffende gasten", zegt de voorlichtster. Er komt dan een verlengingsaanbieding voor de rest van seizoen 2022.

Korting
Een Walibi-pas kost dit jaar 87,50 euro per persoon. In de voorverkoop betaalden abonnees 78,50 euro. Verder zijn er vriendenabonnementen - vanaf vier personen - voor 77,50 euro en familieabonnementen voor 74,75 euro. Abonnementhouders krijgen 10 procent korting op horeca en souvenirs.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be