Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenboerderij Molenwaard

Mega-insecten strijken neer in Avonturenboerderij Molenwaard

25-05-2021, 16.26 uur

Het educatieve pretpark Avonturenboerderij Molenwaard staat de komende weken in het teken van insecten. Bezoekers komen tijdens een wandeling door het park enorme animatronics tegen van bijvoorbeeld vlinders, kevers, rupsen en wespen.

De metershoge figuren kunnen bewegen en maken geluid. Op bordjes naast de insecten staan feitjes en weetjes over de soort. Afgelopen najaar waren de tientallen kriebelbeestjes al te vinden in de Arnhemse dierentuin Burgers' Zoo.

Het evenement in Avonturenboerderij Molenwaard, dat 'GiGaGrote Insecten op de Boerderij' wordt genoemd, duurt tot eind juni. In de weekenden is er ook een quiz over insecten met de personages Miro en Kreek.

Meer Avonturenboerderij Molenwaard
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be