Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gröna Lunds Tivoli

Bijzondere commercial voor spectaculaire achtbaan in Zweden

15-05-2021, 14.07 uur

Een pretpark in de Zweedse hoofdstad Stockholm komt met een bijzondere reclamespot voor een opzienbarende nieuwe achtbaan. Gröna Lund opent volgende maand de 34 meter hoge inverted coaster Monster, met treinen onder de rail. De bijbehorende tv-commercial doet denken aan de stijl van Netflix-serie Stranger Things.

Te zien is hoe drie kinderen 's nachts stiekem op ontdekkingstocht gaan door het attractiepark. Op de grond ligt een krant die waarschuwt voor een "mysterieus metrostation". Op de achtergrond klinkt rockmuziek uit de jaren tachtig.

Vervolgens moeten de nachtelijke bezoekers rennen voor hun leven als uit de grond een gruwelijk zespotig monster omhoog komt. Het wezen lijkt het voorzien te hebben op een man in een kantoorpand, die nog niet weet dat zijn laatste uur waarschijnlijk geslagen heeft.

Opening
Monster wordt gepresenteerd als de "King of Roller Coasters". De opening vindt plaats op 2 juni, tegelijk met de langverwachte seizoensstart van Gröna Lund. Het pretpark mocht vorig jaar niet open vanwege de strenge Zweedse coronaregels.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Gröna Lunds Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be