Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Pretpark DippieDoe blijft dicht: 'Het voelt nog niet goed genoeg'

15-05-2021, 14.29 uur

De poorten van het Brabantse pretpark DippieDoe blijven nog even gesloten. Het park kiest er zelf voor om voorlopig geen bezoekers te verwelkomen, ook wanneer de aangekondigde versoepelingen van het kabinet doorgaan.

Nederlandse pretparken en dierentuinen mogen waarschijnlijk woensdag 19 mei weer open. Maar, zo laat DippieDoe weten: "Het voelt voor ons nog niet goed genoeg om nu al de deuren te openen ondanks dat we dat graag zouden willen."

De directie maakt zich naar eigen zeggen zorgen over de besmettingscijfers. "In verband met de druk op de zorg, de hoge coronacijfers en de onzekerheid die dit met zich meebrengt, hebben we besloten om onze deuren nog even dicht te houden."

Schuilplaats
Wat ook meespeelt, is dat overdekte locaties gesloten moeten blijven. "Wij mogen onze bezoekers niet in de binnenlocaties ontvangen en als het regent kunnen we dus geen grote schuilplaats bieden." Het management hoopt nu op een heropening in juni.

Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be