Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi installeert disco-effect in toiletruimte

21-05-2021, 14.25 uur

Bezoekers van Walibi Holland kunnen vanaf nu uit hun dak gaan op het toilet. Aan één van de toiletruimtes in het pretpark is een disco-effect toegevoegd. Een grote rode knop activeert feestmuziek en felle lampen.

De feest-wc's bevinden zich in horecacomplex Haciënda, gelegen in het vernieuwde themagebied Exotic. Bij de ingang is de ludieke tekst "The plees to be" zichtbaar.

Op het mannentoilet klinkt een deel van de bekende Snollebollekes-hit Links Rechts. Bij de vrouwen wordt het carnavalsnummer Zo Dronken van Lamme Frans ten gehore gebracht. Een YouTube-video brengt het nieuwe effect in beeld.

Condor
Het Walibi-seizoen barstte vandaag los, ruim anderhalve maand later dan gepland vanwege de coronamaatregelen. Haciënda en de omliggende attracties Condor, Los Sombreros en El Rio Grande zijn de afgelopen maanden opgeknapt.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be