Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland brengt gratis jubileummagazine uit

19-05-2021, 11.57 uur

Toverland brengt een speciaal magazine uit om het twintigjarig jubileum te vieren. Alle bezoekers kunnen de komende tijd de gratis glossy Betoverd mee naar huis nemen. Het blad wordt ook verstuurd aan abonnementhouders van het attractiepark.

In het 52 pagina's tellende jubileummagazine komen onder meer eigenaar Jean Gelissen sr., algemeen directeur Jean Gelissen jr. en oprichtster Caroline Kortooms aan het woord. Woordvoerster Tessa Maessen - de dochter van Kortooms - beschrijft de geschiedenis van het familiebedrijf vanuit haar eigen perspectief.

Prominente pretparkfans vertellen over hun favoriete plekken in themagebied Avalon. Ook zijn er historische foto's en interviews met medewerkers van het eerste uur. Verder gaat het over de Toverland-camping, liefdesrelaties die zijn ontstaan in Toverland en souvenirs.

Advertenties
Van Betoverd werden 100.000 exemplaren gedrukt, waarvan 10.000 voor de Duitse markt. Een digitale versie van het blad is te vinden op de website van Toverland. De advertenties zijn afkomstig van bekende partners van het park, waaronder Mack Rides, Vekoma en Global Ticket.Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be