Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium kiest ervoor om gesloten te blijven na versoepelingen

14-05-2021, 09.59 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk gaat voorlopig niet open. Ook als het kabinet pretparken en dierentuinen toestemming geeft om 19 mei weer open te gaan, blijven de poorten van het Gelderse zeedierenpark dicht. Het management vindt het park niet de moeite waard zonder de binnenlocaties.

In de openingsvoorwaarden voor attractie- en dierenparken staat dat binnenverblijven en volledig overdekte attracties niet geopend mogen worden. "Voor een volledige Dolfinarium-ervaring is het belangrijk dat ook overdekte locaties toegankelijk zijn", laat het park weten.

Het gaat dan met name om de dolfijnenvoorstelling Oceanica in het DolfijndoMijn, de grote blauwe koepel. "Daarom valt de heropening van het park samen met de derde stap van het door de overheid opgestelde openingsplan." Men gaat vooralsnog uit van een opening op woensdag 9 juni.

Tickets
Entreebewijzen zijn nog niet verkrijgbaar. "Het kopen van tickets, of het reserveren van je bezoek is pas mogelijk zodra onze openingsdatum definitief is." Daarover komt waarschijnlijk begin juni meer duidelijkheid.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be