Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Run op pretparktickets in België: veel parken volledig uitverkocht

14-05-2021, 13.34 uur

Belgen staan kennelijk te springen om weer naar een pretpark te gaan. Verschillende attractieparken in België zijn deze week volledig uitverkocht. Zo zit Walibi Belgium vol op donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei.

"Enkel bezoekers en abonnees die over een reservatie beschikken, zullen toegang krijgen tot het park", valt te lezen op de officiële website. Ook personen met het vip-abonnement Platinum Pass mogen naar binnen, zelfs zonder reservering.

Bobbejaanland verkocht alle beschikbare tickets voor donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 mei. Dat geldt ook voor pretpark Bellewaerde in Ieper. Plopsaland De Panne biedt voor veel dagen alleen nog entreebewijzen voor volwassenen aan: alle kinderkaartjes zijn op.

Verlengd weekend
"Met het mooie weer en nog een verlengd weekend in het vooruitzicht verwachten we dat de capaciteitslimiet snel bereikt zal worden", luidt de uitleg van Walibi Belgium. "We raden daarom aan om een bezoek zo lang mogelijk op voorhand te reserveren."

Belgische pretparken moeten vanwege het coronavirus ook dit jaar nog werken met een beperkte maximumcapaciteit. Binnenattracties zijn tot 9 juni dicht. Bezoekers hoeven zich vooraf niet te laten testen op corona, maar het dragen van een mondkapje is wel overal verplicht.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be