Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert nieuw reserveringssysteem voor restaurants

14-05-2021, 13.03 uur

Het reserveren van een restaurant in de Efteling is een stuk makkelijker geworden. Op de officiële Efteling-site kunnen bezoekers nu in een handomdraai een reservering plaatsen. Op dit moment is de reserveringsmogelijkheid beschikbaar voor twee locaties.

Dat zijn de terrassen van pannenkoekenrestaurant Polles Keuken en restaurant Panorama. Binnenlocaties van restaurants moeten voorlopig gesloten blijven als onderdeel van de coronamaatregelen.

Het is de bedoeling om het reserveringssysteem later bij alle grote restaurants aan te bieden, meldt een woordvoerder aan Looopings. "Het wordt snel uitgebreid. Voor de horecalocaties is het een handig systeem om reserveringen te beheren."

Tijdslots
Online reserveren kan vanaf drie maanden vóór een bezoek. Voor de terrassen zijn momenteel tijdslots van drie kwartier beschikbaar. De Efteling is van plan om weer open te gaan op woensdag 19 mei.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be