Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark verwelkomt alleen abonnementhouders op openingsdag

14-05-2021, 14.00 uur

Ouwehands Dierenpark Rhenen start het seizoen met een dag voor de trouwste fans. Als de dierentuin weer opengaat op woensdag 19 mei, zijn alleen abonnementhouders welkom. Een dag later kan iedereen naar binnen. Door de coronaregels mag niet het volledige park worden opgesteld.

Het kabinet wil dat binnenlocaties dicht blijven. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld niet terecht in het Aquarium, het zeeleeuwentheater Blue Lagoon en de overdekte speeljungle RavotAapia. De entreeprijs verandert niet. Volgens directeur Robin de Lange biedt het park alsnog "een heel mooie beleving".

Ouwehands Dierenpark was in april al enkele dagen open voor een pilot met toegangstests. Toen waren overdekte plekken wel toegankelijk. Nu gaat het park open zonder dat coronatests verplicht zijn.

Bonoboverblijf
Dit voorjaar moet ook het nieuwe bonoboverblijf Salonga in gebruik genomen worden. De opening daarvan werd al meermaals uitgesteld omdat de werkzaamheden vertraging opliepen door corona.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be