Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo moet overdekte gebieden gesloten houden: entreeprijs omlaag

12-05-2021, 20.50 uur

De aangekondigde heropening van de Nederlandse pretparken en dierentuinen zorgt voor een bittere nasmaak bij Burgers' Zoo. Het dierenpark in Arnhem staat bekend om overdekte ecosystemen als Burgers' Bush en Burgers' Ocean. Die mogen voorlopig niet open.

Het kabinet eist dat binnenlocaties gesloten blijven, omdat het risico op coronabesmettingen binnen groter zou zijn dan buiten. Een groot deel van Burgers' Zoo zal om die reden niet toegankelijk zijn als de poorten weer openen op woensdag 19 mei.

Het gaat om Burgers' Bush, Burgers' Desert, Burgers' Ocean en Burgers' Mangrove. Ter compensatie wordt de komende tijd gewerkt met een gereduceerd dagtarief van 10 euro per persoon. Abonnementen worden automatisch verlengd met het aantal dagen waarop alleen de buitenlocaties open zijn.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be