Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland waarschijnlijk weer open op twintigste verjaardag

12-05-2021, 21.10 uur

Als alles meezit, gaat Toverland weer open op woensdag 19 mei. Dat is om meerdere redenen een feestelijk moment, want die dag bestaat het Noord-Limburgse attractiepark exact twintig jaar. "We zijn ontzettend blij dat we onze verjaardag mét bezoekers kunnen vieren", zegt een woordvoerster.

Toevalligerwijs startte het seizoen vorig jaar eveneens op 19 mei, na een lange coronasluiting. Vanaf vandaag verkoopt Toverland weer tickets voor de komende maanden. Ook abonnementhouders kunnen weer een reservering plaatsen voor een dagje uit.

Toverland is tot half juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens het pinksterweekend, op zaterdag 22 en zondag 23 mei, sluiten de poorten om 20.00 uur.

Overdekte gebieden
In de openingsvoorwaarden, opgesteld door het kabinet, staat dat overdekte locaties dicht moeten blijven. Welke attracties wel en niet opengaan, maakt Toverland later bekend. Op de website van het park valt al wel te lezen dat de overdekte gebieden Land van Toos en Wunderwald niet toegankelijk zullen zijn.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be