Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Luisteraars Qmusic maken kans op eigen wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam

12-05-2021, 20.29 uur

Madame Tussauds Amsterdam werkt samen met radiostation Qmusic voor een bijzondere actie. Luisteraars van de zender maken kans op hun eigen wassen beeld, dat daadwerkelijk in Madame Tussauds geplaatst zal worden.

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 mei wordt elke dag een andere ster uit het wassenbeeldenmuseum neergezet in de studio van Qmusic. Luisteraars kunnen via de app van de zender gesloten vragen stellen aan het personage. Vervolgens krijgen ze één poging om te raden om welk beeld het gaat.

Alle winnaars gaan door naar een finale op vrijdagavond 28 mei. Dan wordt bekend van wie er daadwerkelijk een beeld gemaakt zal worden. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Prijskaartje
Het vervaardigen van een wassen beeld neemt minimaal zes maanden in beslag. Er hangt een prijskaartje aan van maar liefst 200.000 euro. Alle Madame Tussauds-beelden worden gecreëerd in Londen.



Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be