Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Luisteraars Qmusic maken kans op eigen wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam

12-05-2021, 20.29 uur | Reacties

Madame Tussauds Amsterdam werkt samen met radiostation Qmusic voor een bijzondere actie. Luisteraars van de zender maken kans op hun eigen wassenbeeld, dat daadwerkelijk in Madame Tussauds geplaatst zal worden.

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 mei wordt elke dag een andere ster uit het wassenbeeldenmuseum neergezet in de studio van Qmusic. Luisteraars kunnen via de app van de zender gesloten vragen stellen aan het personage. Vervolgens krijgen ze één poging om te raden om welk beeld het gaat.

Alle winnaars gaan door naar een finale op vrijdagavond 28 mei. Dan wordt bekend van wie er daadwerkelijk een beeld gemaakt zal worden. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Prijskaartje
Het vervaardigen van een wassenbeeld neemt minimaal zes maanden in beslag. Er hangt een prijskaartje aan van maar liefst 200.000 euro. Alle Madame Tussauds-beelden worden gecreëerd in Londen.Meer Madame Tussauds Amsterdam
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be