Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands-bezoekers krijgen tegoedbon vanwege gesloten tropische hal

12-05-2021, 14.13 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen is blij dat het park binnenkort waarschijnlijk weer open kan, maar men baalt van de strenge voorwaarden. Het kabinet eist dat binnenlocaties gesloten blijven. Ter compensatie worden er tegoedbonnen uitgedeeld aan bezoekers.

Het Drentse dierenpark, dat van plan is open te gaan op woensdag 19 mei, mag de tropische kas Rimbula en speelparadijs Animazia niet openstellen. "Onbegrijpelijk, want dat kan gewoon veilig", reageert een woordvoerster.

De regel is eigenlijk niet uit te leggen, vindt ze. "Overdekte winkelcentra hier in de buurt zijn bijvoorbeeld wel gewoon open. Het is een domper op het fijne nieuws." Vliegsimulator Arctic 1 was al dicht in coronatijd.

Voucher
De entreeprijs van Wildlands wordt niet aangepast. Maar zolang de binnenlocaties gesloten zijn, ontvangen betalende dagbezoekers wel een voucher ter waarde van 5 euro. Dat bedrag kunnen ze vrij besteden in het park. Ook abonnementhouders krijgen eenmalig 5 euro op hun abonnementspas gestort.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be