Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen waarschijnlijk weer open op 22 mei

12-05-2021, 09.00 uur | Reacties

Als de door het kabinet aangekondigde versoepelingen doorgaan, opent Attractiepark Slagharen op zaterdag 22 mei. Dat bevestigt een woordvoerster van het Overijsselse pretpark aan Looopings. Het vakantiepark van Slagharen is al sinds begin april toegankelijk.

Demissionair premier Mark Rutte meldde dinsdagavond dat pretparken en dierentuinen waarschijnlijk weer open kunnen op woensdag 19 mei, met uitzondering van binnenlocaties. De definitieve beslissing wordt op maandag 17 mei genomen. Slagharen wacht in ieder geval nog een paar dagen.

Daar zijn bezoekers weer welkom vanaf het pinksterweekend. Toevalligerwijs startte het zomerseizoen van het attractiepark vorig jaar ook tijdens Pinksteren, na een coronasluiting van enkele maanden. Toen openden de poorten op 30 mei.

Pioneer Express
Alle attracties zijn straks operationeel, met uitzondering van Wild West Adventure, El Teatro, Sky Tower en Phileas Fun House. Zwembad Aqua Mexicana gaat deels open voor verblijfsgasten, op reservering. Slagharen heeft afgelopen winter de klassieke Monorail uit 1978 opgeknapt. Voortaan heet de attractie Pioneer Express 63. Later dit jaar opent in het park een nieuwe Dunkin' Donuts-locatie.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties