Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling hoopt op woensdag 19 mei open te kunnen

12-05-2021, 09.16 uurBeeld: Evan Kooistra

De Efteling denkt klaar te zijn voor een opening op woensdag 19 mei. Op maandag 17 mei besluit het kabinet of de geplande heropening van de pretparken door kan gaan. Als dat het geval is, zet de Efteling alles op alles om twee dagen later de poorten te openen.

Sommige Nederlandse attractieparken zeggen enkele dagen langer nodig te hebben om weer op te starten. Dat geldt niet voor het Kaatsheuvelse sprookjespark, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Wij gaan uit van 19 mei."

Gisteren werd duidelijk dat binnenlocaties voorlopig gesloten moeten blijven. Topattracties als Droomvlucht en Symbolica zullen om die reden niet operationeel zijn. Wat dat voor gevolgen heeft, is nog niet duidelijk. "We zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen", meldt de Efteling.

Entreebewijzen
Het is nu al wel mogelijk om entreebewijzen te bestellen en tijdslots te reserveren voor de periode van 19 mei tot en met 8 juli. Vooralsnog bedraagt de prijs van een flexibel ticket 45 euro. Wie een kaartje op datum koopt, kan doordeweeks voor 41 euro naar binnen en in het weekend voor 43 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be