Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland lanceert eigen Spotify-lijst met parkmuziek

11-05-2021, 09.07 uur

De muziek uit Walibi Holland is nu ook online te beluisteren. Het pretpark heeft een Spotify-lijst gepubliceerd met daarin de nummers die gedraaid worden in de Main Street van Walibi.

In de Main Street klinkt popmuziek van artiesten als Miley Cyrus, 5 Seconds of Summer, Avicii, Shawn Mendes, Stromae, Justin Bieber, Major Lazer, Jonas Brothers, Imagine Dragons, Armin van Buuren, Shakira, Enrique Iglesias en Bruno Mars.

"Het zorgt voor extra voorpret voor onze gasten", zegt een woordvoerster. "Zo kunnen ze thuis alvast in de stemming komen voor een dagje Walibi."

Zestien uur
Op dit moment bevat de afspeellijst bijna driehonderd nummers, goed voor ruim zestien uur aan muziek. De link naar de Spotify-lijst wordt gedeeld met personen die online een ticket bestellen voor het attractiepark.

Er is ook een aparte lijst voor kindergebied Walibi Play Land. Daarin staan voornamelijk kinderliedjes.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be