Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Muziek van Europa-Park-attractie Snorri Touren online te beluisteren

11-05-2021, 17.45 uur

Thuis luisteren naar de muziek van Europa-Parks darkride Snorri Touren? Dat kan nu via streamingdiensten als Apple Music, Spotify en Deezer. Het Duitse attractiepark heeft de soundtrack van de overdekte familieattractie volledig online gepubliceerd.

De muziek van componist Hendrik Schwarzer wordt al sinds 2019 verkocht op cd. Op de bekende streamingplatforms was tot nu toe slechts een handjevol nummers te vinden. Nu staat het album met negen nummers kosteloos online.

Snorri Touren is nauw verbonden met waterwereld Rulantica. In de darkride maken bezoekers kennis met de themawerelden van het waterpark. Op die manier fungeert de attractie min of meer als een reclamespot voor een bezoek aan het waterparadijs. Gastheer is de paarse inktvis Snorri.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be