Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Serengeti-Park Hodenhagen

Duits safaripark mag attracties weer openen

10-05-2021, 21.13 uur

Een safaripark in Noord-Duitsland heeft toestemming gekregen om niet alleen het dierengedeelte te openen, maar ook de attracties. Bezoekers van Serengeti-Park in deelstaat Nedersaksen kunnen vanaf morgen weer gebruikmaken van de achtbanen en thrillrides.

Daarmee zijn nu in totaal twee pretparken in Duitsland volledig toegankelijk. In dezelfde deelstaat opende eerder deze maand al Heide-Park, na het winnen van een rechtszaak. Serengeti-Park wijst naar "nieuwe regelgeving van de overheid" die ervoor zorgt dat attracties open mogen.

In beide parken moeten bezoekers een negatieve coronatest laten zien, tenzij ze al minimaal twee weken gevaccineerd zijn. Bij de ingang van Serengeti-Park bevindt zich een testcentrum, dat dagelijks geopend is van 08.00 tot 15.00 uur. Men kan online een afspraak inplannen. De uitslag volgt binnen dertig minuten per mail.

Testverplichting
De testverplichting geldt voor bezoekers vanaf 15 jaar. Verder is het noodzakelijk om in wachtrijen, overdekte locaties en sommige attracties een medisch mond- en neusmasker te dragen.

Het attractieaanbod van Serengeti-Park bestaat uit onder andere een waterbaan, botsauto's, een schommelschip, een break dance, een zweefmolen, een top spin, een frisbee, een reuzenrad, een freefall tower en twee achtbanen.

Meer Serengeti-Park Hodenhagen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be