Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

In Oostenrijk gaan de pretparken volgende week weer open

14-05-2021, 11.07 uur

Ook in Oostenrijk ontwaken de pretparken uit een bijzonder lange winterslaap. De attractieparken in het land mogen volgende week weer open. Bezoekers moeten bij de ingang wel een negatieve coronatest of een vaccinnatiebewijs tonen.

Prater, gelegen in hoofdstad Wenen, heeft aangekondigd de poorten te openen op woensdag 19 mei. Het park is een soort permanente kermis: de entree is gratis, maar bezoekers moeten betalen voor de attracties. Die worden geëxploiteerd door individuele ondernemers. Er staan maar liefst veertien verschillende achtbanen.

Het Oostenrijkse pretpark Familypark, onderdeel van Walibi-parkengroep Compagnie des Alpes, start het seizoen ook op 19 mei. Fantasiana Erlebnispark Straßwalchen is van plan om op vrijdag 21 mei open te gaan.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be