Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland opent eigen vestiging van Pizza Hut

17-06-2021, 13.29 uur

In Plopsaland De Panne is sinds kort een vestiging van de bekende fastfoodketen Pizza Hut te vinden. Bij houten achtbaan Heidi The Ride in themagebied Heidiland kunnen pretparkbezoekers nu verschillende soorten pizza's bestellen.

Op het menu staan de smaken Margherita (9,99 euro), Pepperoni Lovers (10,99 euro), Barbecue (12,50 euro), Garden Lovers (11,99 euro), Supreme (12,50 euro) en Sweet Chicken Curry (12,50 euro).

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kleiner stuk pizza (5,50 euro). Verder worden er knoflookbrood (vanaf 3,50 euro) en lasagne bolognese (13,50 euro) geserveerd. Naast een Pizza Hut-restaurant is er een afhaallocatie met de naam Pizza Hut Express.

Nederland
Pizza Hut werd in 1958 opgericht in de Verenigde Staten. In België groeide de keten uit tot een gevestigde naam, maar in Nederland is Pizza Hut anno 2021 geen onderdeel meer van het straatbeeld.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be