Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Busje uit tv-serie Samson & Marie 'geparkeerd' in Plopsaland

10-05-2021, 13.24 uur

Een busje in Plopsaland De Panne zal kijkers van de tv-serie Samson & Marie bekend voorkomen. De klassieke campingbus, te vinden op het entreeplein van het Vlaamse attractiepark, kreeg een nieuw uiterlijk.

Dankzij de metamorfose heeft de wagen nu veel weg van het Volkswagen-busje uit het tv-programma Samson & Marie, dat sinds afgelopen najaar op de buis is. Daarin trekken Samson en zijn nieuwe baasje Marie er samen op uit. De afleveringen duren ongeveer vijf minuten.

Samson & Marie wordt in Vlaanderen uitgezonden op Ketnet en in Nederland op NPO Zapp. In het pretpark heeft het Samson-busje een bijzondere functie: tijdens optredens op het Dorpsplein wordt vanuit de bus de techniek geregeld.

Vader
Marie Verhulst werd dit seizoen ook al toegevoegd aan het Kermisplein in Plopsaland, dat eerder het domein was van haar vader Gert Verhulst. Daarnaast hebben Samson & Marie hun eigen suite in het nieuwe Plopsa Hotel.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be