Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany plaatst opvallende watertoren bij nieuwe achtbaan

07-05-2021, 20.48 uur

De nieuwe achtbaan van Movie Park Germany is voorzien van een enorme blikvanger. Bij de rollercoaster Movie Park Studio Tour werd de afgelopen dagen een opvallende blauwe watertoren geplaatst. Dat heeft te maken met thema van de attractie.

De grotendeels overdekte achtbaan staat in het teken van filmstudio's in Hollywood. Dergelijke watertorens werden daar vroeger gebruikt wanneer er brand uitbrak op een filmset. Tegenwoordig fungeren de torens als een iconisch herkenningspunt.

In de Amerikaanse staat Californië zijn dergelijke torens te vinden bij de studio's van Warner Bros., Walt Disney, Paramount en Sony. Nu heeft de fictieve filmmaatschappij Movie Park Studios ook een eigen watertoren.

Skyline
"Beeld je eens in hoe de watertoren de skyline van ons park verandert", meldt het Duitse pretpark op Facebook. Verder werd onlangs de grote entreepoort van de attractie geïnstalleerd. "En de eerste trailers voor onze filmsterren zijn al gearriveerd."

Movie Park Studio Tour is een 532 meter lange familieachtbaan van fabrikant Intamin, met een topsnelheid van 60 kilometer per uur. Het gaat om een zogeheten multi dimension coaster met een draaiplatform, twee lanceringen en multimedia-effecten. De openingsdatum is nog niet bekend.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be