Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Prominente plek voor nieuwe achtbaan Plopsaland op parkplattegrond

07-05-2021, 09.18 uur

De nieuwe parkplattegrond van Plopsaland De Panne laat zien hoe uitgestrekt de achtbaan Ride to Happiness is. Het 35 meter hoge gevaarte, gelegen in het hart van het park, doorkruist meerdere themagebieden.

Rond het stationsgebouw wordt een soort festivalterrein ontwikkeld, in samenwerking met het beroemde Belgische muziekfestival Tomorrowland. De ingang van het gebied bevindt zich straks tussen Het Verkeerspark en de Ploptuin. Nog niet alle gebouwen staan op de nieuwe kaart.

De 920 meter lange baan ligt ingeklemd tussen kinderattractie De Konijntjes, de SuperSplash van Piet Piraat en de Mega Mindy Jetski. Dankzij de locatie is de toevoeging ook goed zichtbaar voor bezoekers die er niet in durven.

Vijf inversies
De achtbaan van het type xtreme spinning coaster, voluit The Ride to Happiness by Tomorrowland, gaat komende zomer open. Plopsa investeerde 17,5 miljoen euro in het project. De coaster bestaat uit vijf inversies en twee lanceringen.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be