Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Nieuwe lodgetenten in Duinrell hebben apart tentje voor kinderen

08-05-2021, 16.58 uur

Duinrell heeft een oplossing voor kinderen die geen zin meer hebben om met hun ouders in één tent te slapen. In het Wassenaarse attractie- en vakantiepark zijn tegenwoordig verschillende lodgetenten te vinden met daarnaast een aparte minitent voor twee personen. Daar kunnen de kinderen overnachten.

Het concept werd in 2019 bij wijze van proef toegevoegd aan twee bestaande tenten op de zogeheten Duinvallei. Omdat het een succes bleek, is de aparte kindertent ook neergezet bij twee nieuwe lodgetenten die dit jaar in gebruik worden genomen.

"We merken dat er steeds meer behoefte aan is", meldt een woordvoerster. "Het is ideaal voor kinderen die nog met hun ouders op vakantie gaan, maar wel oud genoeg zijn om apart te slapen. Ze hebben zo echt hun eigen plekje."

Duingalows
Duinrell investeerde afgelopen winter in twintig nieuwe Duingalows en elf nieuwe lodgetenten. Daar wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. In totaal telt het vakantiepark na de uitbreiding zestig tenten.



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be