Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Erlebnispark Tripsdrill

Eigen testcentrum voor Duits attractie- en dierenpark Tripsdrill

06-05-2021, 16.59 uur

Steeds meer Duitse pretparken en dierentuinen besluiten een eigen coronatestcentrum op te tuigen. Ook het Zuid-Duitse attractie- en dierenpark Tripsdrill heeft nu een eigen testlocatie. Vrijdag vindt de opening plaats.

Tripsdrill bestaat uit een Erlebnispark met attracties en een Wildparadies met dieren. Voorlopig mag alleen het dierengedeelte open. Daarvoor komt de testlocatie goed van pas, want alle bezoekers vanaf 6 jaar moeten bij binnenkomst een negatieve sneltest tonen.

Testen kan dagelijks tussen 08.30 en 15.00 uur. Duitsers hoeven er niet voor te betalen. Reserveren kan via de website schnelltest-tripsdrill.de. De teststraat bevindt zich op het parkeerterrein van Tripsdrill. Het resultaat wordt per e-mail verzonden.

Rechtszaak
Wanneer het pretparkgedeelte van Tripsdrill ook open mag, is nog niet duidelijk. Momenteel is in heel Duitsland slechts één attractiepark toegankelijk: Heide Park in Noord-Duitsland. Dat park spande een rechtszaak aan om een heropening af te dwingen.

Meer Erlebnispark Tripsdrill
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be