Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Directeur Duinrell neemt Friese camping over

05-05-2021, 13.26 uur

Philip van Zuylen van Nijevelt, de algemeen directeur van het Wassenaarse attractiepark Duinrell, neemt een camping over in Friesland. Dat doet hij samen met Hendrik-Jan Mensink, eigenaar van Vakantiepark De Twee Bruggen in het Gelderse Winterswijk.

De twee bevriende ondernemers kopen samen Camping Blaauw, gelegen in een watersportgebied in het Friese dorpje Sint Nicolaasga. Het project staat los van Duinrell, vertelt een woordvoerster van het bekende pretpark aan Looopings.

Mensink zal de dagelijkse leiding op zich nemen, terwijl Van Zuylen van Nijevelt gewoon actief blijft voor Duinrell. Laatstgenoemde gaat zich wel bezighouden met de vernieuwing en herontwikkeling van de Friese vakantiebestemming.

Restaurant
Camping Blaauw - eerder in handen van jonkheer Frans van Eysinga - werd online aangeboden voor een bedrag van 2,45 miljoen euro. Bij de verkoop hoort ook restaurant Eetboerderij Blaauwpleats.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be