Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Studio 100 Story Studio

Studio 100 opent overdekte attractie in Antwerpen: Bestemming Atlantis

29-05-2021, 13.24 uur

In de binnenstad van Antwerpen is vanaf vandaag een nieuwe attractie te vinden: Bestemming Atlantis. Bezoekers worden ondergedompeld in het verhaal van de verzonken stad Atlantis met behulp van 360 graden-projecties en een hoorspel. Gert Verhulst van initiatiefnemer Studio 100 spreekt over een "nieuwe vorm van verhalen vertellen".

Het verhaal gaat over archeologe Jane Clark, die met haar team in de Atlantische oceaan de restanten vindt van wat ooit een bruisende stad was. De stemmen worden verzocht door acteurs als Tine Embrechts, James Cooke en Peter Van De Velde. Laatstgenoemde is bij het grote publiek bekend als Piet Piraat.

De tijdelijke locatie wordt Studio 100 Story Studio genoemd. Het bekende Vlaamse mediabedrijf werkt samen met merkenbureau CityCubes. De bedenkers spreken over "een onvergetelijke beleving zal zijn die je nog niet eerder hebt gezien".

Toegangsprijs
De officiële opening moest vandaag uitgesteld worden door technische problemen. Bestemming Atlantis is de komende weken geopend op woensdagen, zaterdagen en zondagen. Een bezoek duurt ongeveer 75 minuten. De reguliere toegangsprijs bedraagt 25 euro. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.



Meer Studio 100 Story Studio
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be