Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: nieuwe mascotte ontdekt mega coaster Walibi Belgium

03-05-2021, 20.55 uur

Walibi Belgium presenteert een nieuwe mascotte aan het grote publiek. De bekende oranje kangoeroe kreeg een totaal ander uiterlijk: hij werd een stuk dikker en zijn hoofd werd groter en boller. In een video op social media is te zien hoe Walibi zijn pretpark ontdekt na een lange winterslaap.

Daarbij neemt hij ook een kijkje bij de gloednieuwe mega coaster Kondaa in themadeel Exotic World. De attractie gaat komend weekend open voor bezoekers. Verder groet Walibi verschillende personeelsleden en bekijkt hij testritten van waterachtbaan Pulsar.

Het nieuwe uiterlijk van de mascotte werd vorig jaar aangekondigd voor de drie Walibi-parken in Nederland, België en Frankrijk. Vanwege de coronamaatregelen kwam de kangoeroe in 2020 niet tevoorschijn in Walibi Holland en Walibi Belgium. Het Franse Walibi Rhône-Alpes liet de gerestylede mascotte afgelopen zomer onverwachts al wel rondlopen.

Rockster
De vorige mascotte, die werd vormgegeven als een stoere, bewegelijke rockster, stamt uit 2011. Andere personages uit de Walibi-wereld, zoals Squad, Fibi en Haaz, werden eerder al uit de parken verwijderd.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be