Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Video: K3 gaat op ontdekkingstocht door gesloten Plopsaland

03-05-2021, 13.19 uur | Reacties

Meidengroep K3 heeft onlangs op eigen houtje Plopsaland De Panne verkend. Normaal gesproken krijgen K3-leden Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn hordes fans achter zich aan in het Vlaamse pretpark. Nu het attractiepark gesloten is, hebben de zangeressen daar geen last van.

In een vlog op YouTube is te zien hoe Verbruggen, Meijer en De Pillecyn in een Plopsa-cabrio door het park rijden. Ze stoppen onder meer bij de Big & Betsy Hoeve, een kinderboerderij waar de dames nog nooit eerder zijn geweest.

Ook nemen ze een kijkje bij het Kermisplein van Samson & Marie, het Prinsessia-kasteel en hun eigen achtbaan K3 Roller Skater. Tot groot verdriet van Meijer worden de attracties niet aangezet.

Speelfilm
K3 was in De Panne om de nieuwe speelfilm Dans van de Farao te promoten. Die werd afgelopen maand vertoond in een drive-in-bioscoop op de parkeerplaats van Plopsaland.Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be