Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-figuren laten zich zien op pinapparaten

23-05-2021, 09.04 uurBeeld: Eftelwesley

Zelfs de pinapparaten in de Efteling hebben tegenwoordig een sprookjesachtig tintje. Wanneer de apparaten niet in gebruik zijn, tonen ze sinds kort verschillende Efteling-figuren. Bezoekers kunnen onder meer de silhouetten mascotte Pardoes en sprookjesfiguur Langnek herkennen.

Ook Carnaval Festival-clown Jokie, zandkabouter Klaas Vaak, een elfje uit Droomvlucht en de Vliegende Fakir uit het Sprookjesbos laten zich zien. Een YouTube-video brengt de sprookjesachtige animaties in beeld.

Na een sluiting van vijf maanden is de Efteling sinds afgelopen woensdag weer open. Ter compensatie van de gesloten periode ontvangen abonnementhouders een tegoed dat ze in het park kunnen besteden. Dat bedrag kan oplopen tot bijna 110 euro.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be