Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Abonnementhouders Drievliet moeten bijbetalen voor parkeerplek

01-05-2021, 09.50 uur

Drievliet wijzigt de voorwaarden voor abonnementhouders. Voor hen is parkeren niet langer gratis. Wie een seizoenskaart koopt voor het Haagse pretpark, moet voortaan per bezoekdag betalen voor een parkeerplek. Wel krijgen abonnees korting op het parkeertarief.

Dat valt te lezen op de website van het attractiepark. "Het gratis parkeren van een auto of motor voor seizoenpashouders is helaas komen te vervallen", staat in de voorwaarden. Een abonnement op Drievliet kost 59,50 euro per persoon.

"De bestuurder van een auto of motor ontvangt aan de entreekassa, op vertoon van zijn of haar pas in combinatie met het rijbewijs, op de dag van bezoek 50 procent korting op de uitrijmunt." Zo'n munt kost normaal gesproken 8 euro.

Geen garantie
Abonnees die met de auto komen, moeten per bezoek dus 4 euro extra afrekenen. Drievliet benadrukt dat seizoenspashouders geen garantie hebben op een parkeerplaats. "Indien geen parkeerplaats meer beschikbaar is, ontstaat er geen recht op compensatie of enige andere vergoeding."

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be